Kundernes erfaringer med Diet&Genes

Du kan ikke ændre dine gener, men når du kender deres betydning, kan du spise og motionere, så din krop bliver sund og slank.
Læs her nogle eksempler på andres erfaringer med Diet&Genes.

“Slut med evig sultfornemmelse.”

Testen er bare det bedste, der er hændt mig. Et helt liv har jeg levet med en evig sultfornemmelse, men på ganske kort tid – og med kun små ændringer – er det nu et overstået problem. Det skal lige tilføjes, at Sanne (kost- og motionsvejleder hos Diet&Genes) var en vigtig inspirator med små, positive indspark. Ingen tak er for stor til Sanne for hjælpen.

Alice Grønberg Nielsen

“Ingen trang til usund mad eller overspisning.”

Er fuldstændig overvældet over de forandringer, jeg oplever.(…) Jeg kører nu på 6. uge uden en eneste gang at have haft trang hverken fysisk eller psykisk til at spise slik, chips mm, og heller ikke den mindste trang til at overspise. Det er helt sikkert aldrig sket før i mit liv. Super fedt!

Margrethe Pihl

Erfaringer med Diet&Genes

“Rapporten er en hjælp.”

For mig har testen været den bedste motivation nogen sinde. Det er så let, når man bare skal gøre, hvad der bliver sagt … OG tage konsekvenserne, når man ikke gør. Jeg er godt nok ikke specielt autoritetstro på andre områder og kan godt være lidt af en rebel. Men med rapporten ved jeg præcist, hvad jeg har at rette mig efter.

Henny Marie Baden Johansen

“Blev bekræftet og fik vished.”

I det hele taget – med testen – er jeg chokeret over, hvor mange af de ting, den viste, som jeg rent faktisk godt var klar over, men som læger og blodprøver afviste. Smiler, så kan kun give andre anbefalingen om at tage denne test. Det sætter skub i tingene.

Stine Toxvæld

“Alle er forskellige.”

Det overordnede resultat var egentlig ret overraskende og forklarer også meget logisk, hvorfor samtlige slankekure (…) ikke virkede optimalt for mig.

Sabrina, som blogger på Facebook om sit vægttab

“Accept af større muskler.”

Jeg indså noget meget dejligt i dag. På vej til toget kom jeg til at kigge på mit spejlbillede i butiksvinduerne, og jeg blev helt glad – dét kan jeg ikke huske, hvornår sidst er sket. (…)

Jeg blev glad, fordi jeg pludselig kunne acceptere – ja, næsten lide – synet af mine ben på trods af, at mine lægge ikke er lange og tynde. Jeg er begyndt at kunne lide mine muskuløse ben!!! Og det skyldes faktisk kun én ting – at jeg har lært, at jeg har et sprinter-gen, og det er derfor at mine muskler er større. Det er min krops natur og ikke noget, jeg selv er skyld i!
Hold nu k*ft for en stor byrde af skyld og selvbebrejdelse jeg lige fik løftet af mine skuldre og mit hjerte der…

Ayoe Durin

Erfaringer med Diet&Genes